Βασικές εφαρμογές

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε την εκπομπή του BBC με ελληνικούς υπότιτλους για το βιοσυντονισμό και το κάπνισμα.
(Εάν οι υπότιτλοι δεν εμφανίζονται αυτόματα, τότε πατήστε στο κάτω μέρος του βίντεο και πάνω στη γραμμή εργαλείων το εικονίδιο αριστερά από τις ρυθμίσεις για να τους ενεργοποιήσετε.)

Γιατί βιοσυντονισμός; 

Η μέθοδος του βιοσυντονισμού, εξέλιξη του ηλεκτροβελονισμού, βασίζεται στις αρχές της κβαντικής φυσικής και συνδυάζει την γερμανική τεχνολογία με τις αρχαίες γνώσεις της παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής, την αρχαία ελληνική και ινδική γνώση των ενεργειακών κέντρων και την ενεργειακή επίδραση ουσιών. Στοχεύει στην ενίσχυση του αμυντικού συστήματος του οργανισμού και την εξουδετέρωση παθολογικών επιβαρύνσεων στο ενεργειακό, ψυχολογικό, νοητικό και φυσικό επίπεδο.

Η λειτουργία του ηλεκτροβελονισμού- βιοσυντονισμού BICOM

Για την καλύτερη ρύθμιση των λειτουργιών του οργανισμού στη θεραπεία μπορούν να ενσωματωθούν οι εκκρίσεις του οργανισμού όπως το σάλιο, το αίμα, τα ούρα, αλλά και τρίχες, νύχια κ.α. Επίσης, χρησιμοποιούνται και ουσίες που επιβαρύνουν τον οργανισμό, όπως μικροοργανισμοί, βαρέα μέταλλα, χημικά και τοξικά υλικά, αρνητικά συναισθήματα.

Διαβάστε εδώ για τις κύριες εφαρμογές του

Αφήστε μια απάντηση