Κύριες εφαρμογές

Η βιοφυσική και ομοιοπαθητική μέθοδος ηλεκτροβελονισμού BICOM αποτελεί μία συνολική ή ολιστική θεραπεία. Συνοπτικά όμως σας αναφέρουμε τις κύριες εφαρμογές του, που μπορείτε να εφαρμόζετε στους ασθενείς σας ή στην οικογένειά σας.

Αλλεργίες

Asthma3

Θεραπεία για το άσθμα

Με τη συσκευή BICOM γίνεται ταυτοποίηση και απευαισθητοποίηση σε κάθε τύπο αλλεργίας, χρόνιας ή οξείας μορφής. Η διάγνωση γίνεται με ενεργειακή μέθοδο, αναίμακτα και χωρίς “τσιμπίματα”. Τα αποτελέσματα είναι μεγάλης ακρίβειας ενώ η εφαρμογή έχει ποσοστά επιτυχίας πάνω από 90%.  Η εξέταση συμπεριλαμβάνει τροφές (για τον εντοπισμό αλλεργίας ή δυσανεξίας), γύρη φυτών, ακάρεα, μύκητες, δήγμα εντόμων, απορρυπαντικά, συντηρητικά κι άλλες πρόσθετες ουσίες στις τροφές, φάρμακα, μέταλλα, ήλιο, κρύο, κ.α. Η απευαισθητοποίηση για τις περισσότερες ουσίες απαιτεί 1 έως 2 εφαρμογές, ενώ για τις βασικές τροφές (γάλα, σιτηρά, αυγά) 3 επαναλήψεις. Τα διαστήματα μεταξύ των εφαρμογών μπορεί να είναι 7 μέρες ή και περισσότερο. Η μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε ηλικία, από νεογέννητα έως υπερήλικες.
Η ειδική αγωγή αδυνατίσματος στοχεύει  στην απώλεια αυστηρά λίπους από τον οργανισμό, ακόμα και σε ανθρώπους που δεν μπορούν να χάσουν εύκολα βάρος και που έχουν εξαντλήσει όλες τις πιθανές μορφές δίαιτας, πάντα μαζί με πρόγραμμα διατροφής εννοείται.

Διακοπή καπνίσματος

Quit-Smoking-Cigarettes

Διακοπή καπνίσματος

Η μέθοδος που εφαρμόζεται με το Bicom Optima βοηθάει στην απεξάρτηση από τη νικοτίνη, την εθιστική ουσία του τσιγάρου, και επιπλέον στην ταχύτατη απομάκρυνση των συσσωρευμένων τοξινών από τους πνεύμονες. ‘Ετσι είναι εφικτή η έλλειψη ή η μείωση της εμφάνισης συμπτωμάτων στερητικού συνδρόμου (πονοκέφαλος, νευρικότητα, κατάθλιψη, λαιμαργία κ.α.) αλλά και η αποτοξίνωση του οργανισμού από τις περίπου 4.200 τοξίνες που περιέχονται στο τσιγάρο.

Λοιμώξεις

Η συσκευή βοηθάει στην ανίχνευση και εξουδετέρωση παθολογικών μικροοργανισμών που προκαλούν λιοιμώξεις, είτε οξείας είτε χρόνιας μορφής. Στα οξεία περιστατικά συγκαταλέγονται τα κρυολογήματα, οι ιώσεις, η πυώδης αμυγδαλίτιδα, η κολπίτιδα, οι ουρολοιμώξεις, εξανθήματα λόγω έρπητα, έρπητα ζωστήρα, νοσοκομειακές λοιμώξεις με ανθεκτικά βακτηριακά στελέχη. Τα χρόνια περιστατικά περιλαμβάνουν τη μυκητίαση του εντέρου (καντιντίαση), τις επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις του αναπνευστικού, ουροποιητικού, δέρματος και γεννητικών οργάνων, τη γαστρίτιδα λόγω ελικοβακτηριδίου, τις ιογενείς λοιμώξεις λόγω έρπητα, έρπητα ζωστήρα, ιού κονδυλωμάτων (HPV), verucca (μυρμηγκιές), τις παρασιτιάσεις, τη νόσο Lyme, κτλ.

Young businessman with neck pain

Μυοσκελευτικά

Μυοσκελετικά προβλήματα και πόνος

Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι, ακόμα και σε νεαρές ηλικίες, ταλαιπωρούνται σήμερα από χρόνια προβλήματα πόνου. Η συσκευή μπορεί να βοηθήσει τον ασθενή σε όλα αυτά, όπως το αυχενικό σύνδρομο στον αυχένα, σε πόνους πλάτης, πόνους μέσης, περιαρθρίτιδα, επικονδυλίτιδα, καρπιαίο σύνδρομο, πόνους περιόδου, πονοκεφάλους, ημικρανίες, νευραλγίες κ.α.

 

Άλλες εφαρμογές του BICOM είναι: οξείες και χρόνιες φλεγμονώδεις παθήσεις του στομάχου, του εντέρου, του μυοσκελετικού και αναπνευστικού συστήματος, σπαστική κολίτιδα, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, ανίχνευση και θεραπεία τροφικών δυσανεξιών, ρευματισμοί και αρθριτικά, εξασθένηση του ανοσοποιητικού συστήματος (π.χ. συχνά κρυολογήματα), ορμονικές διαταραχές, διαταραχές ύπνου, σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, φοβίες, ψυχοσωματικές διαταραχές, ξεμπλοκάρισμα ενεργειακών κέντρων και καναλιών, επιβάρυνση από αρνητικές ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες (γεωπαθητικό στρες, ηλεκτρομαγνητικά κυκλώματα, κ.α.)

 

Αφήστε μια απάντηση