Καλώς ήρθατε στη σελίδα του Bicom!

Πριν 20 χρόνια το πρόβλημα υγείας της νεογέννητης κόρης μου με οδήγησε στο να απευθυνθώ στη μέθοδο BICOM, με την ελπίδα ότι θα έβρισκα λύση. Πράγματι, μέσα σε λίγα λεπτά είχε γίνει διάγνωση των αλλεργιογόνων παραγόντων που την επιβάρυναν και προκαλούσαν ατοπική δερματίτιδα. Με κάποια δυσπιστία, αποφάσισα να ακολουθήσω και το πρόγραμμα θεραπείας με στόχο την απευαισθητοποίηση του μωρού από τις αλλεργιογόνες ουσίες. Τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά και ανέλπιστα.

Ως γιατρός ενδιαφέρθηκα να μάθω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τρόπο δράσης της μεθόδου. Λίγο αργότερα αποφάσισα να ασχοληθώ και η ίδια με τις εφαρμογές της. Τότε η μέθοδος ήταν εντελώς άγνωστη στην Ελλάδα.

Μέχρι σήμερα έχουμε βοηθήσει χιλιάδες ασθενών κάθε ηλικίας, με ποικίλες κλινικές εικόνες. Μπορείτε κι εσείς να προσφέρετε βοήθεια ακόμα και σε πολύ δύσκολα περιστατικά, με ασφάλεια, χωρίς επιβάρυνση και παρενέργειες, συμβαδίζοντας με το πνεύμα της εποχής για μια φυσική ολιστική προσέγγιση. Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται στις φυσικές μεθόδους τόσο για ευεξία και πρόληψη όσο και για ανακούφιση.

Η συνεργασία της κλασσικής ιατρικής με την ολιστική είναι ο καλύτερος τρόπος για την εξασφάλιση της μέγιστης ποιότητας ζωής σε ανθρώπους κάθε ηλικίας.

Ελπίζω η μέθοδός μας να βοηθήσει και εσάς στη βελτίωση της υγείας σας και στο ευζήν σας.

Κασσάνδρα Μουγιάκου

Ιατρός – Παθολόγος

 

 

Αφήστε μια απάντηση