Εκπαίδευση- σεμινάρια- εγχειρίδια

Διεθνής εκπαίδευση με κέντρο το ΕΥΖΗΝ στην Ελλάδα.

Η Ελλάδα είναι από τις λιγοστές χώρες όπου η εκπαίδευση έχει το ίδιο επίπεδο με τα σεμινάρια στην Γερμανία και καλύπτει όλα τα επίπεδα γνώσης. Η γιατρός Κασσάνδρα Μουγιάκου, πιστοποιημένη συνεργάτιδα και εκπαιδεύτρια της εταιρείας REGUMED, πρεσβεύει τη μέθοδο BICOM εκτός από την Ελλάδα και την Κύπρο σε διάφορες χώρες του εξωτερικού. Έχει διδάξει σε Γερμανία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σουηδία, Αμερική, Βιετνάμ, Κίνα, Χονγκ-Κονγκ, Ταϋλάνδη, Μαλαισία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κουβέιτ ενώ έχει επιστημονική συνεργασία με την Τουρκία.

Με φίλους και συνεργάτες αριστερά, παρουσιάζοντας δεξιά

Σεμινάρια BICOM. 

Η Bioanaplasis διοργανώνει τακτικά, στο χώρο του ιατρικού κέντρου ΕΥΖΗΝ στην Αθήνα, ειδικά σεμινάρια για επαγγελματική και ιδιωτική χρήση του μηχανήματος. Η εκπαίδευση συνοδεύεται από το ειδικό πιστοποιητικό του Ινστιτούτου Εκπαίδευσης REGUMED.

Τα τμήματα χωρίζονται σε δύο επίπεδα, αρχαρίων για όσους επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τη μέθοδο BICOM και προχωρημένων για όσους ήδη τη χρησιμοποιούν.

Η ημερομηνία του επόμενου εισαγωγικού σεμιναρίου θα ανακοινωθεί σύντομα – Πατήστε το λινκ εδώ για περισσότερα!

Για πληροφορίες για τα σεμινάρια στείλτε μας email στο seminars at bicom.gr 

Εάν επιθυμείτε να σας αποστείλουμε ταχυδρομικώς ή με email ενημερωτικά εγχειρίδια ενημερώστε μας στο Sales at bicom.gr και θα λάβετε βασικές πληροφορίες για τις συσκευές, για τα προγράμματα, και τη μέθοδο βιοσυντονισμού.

Αφήστε μια απάντηση