Αξεσουάρ BICOM

Αξεσουάρ BICOM  

 

1) Βοηθητικό Εξάρτημα Εξέτασης BICOM (BICOM Tensor Test Aid). Η πρακτική λύση για επαγγελματική χρήση.

Το Βοηθητικό Εξάρτημα Εξάετασης είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τη διεξαγωγή τέστ με τις εκκρίσεις του ασθενή (αίμα, σάλιο κτλ.) σε συνδυασμό με τη συσκευή BICOΜ. Μπορεί, φυσικά, να χρησιμοποιηθεί και για τον έλεγχο προγραμμάτων και ουσιών στον ίδιο τον ασθενή.

Το Εξάρτημα Διάγνωσης μπορεί να είναι μόνιμα συνδεδεμένο με τη συσκευή BICOM (2000 ή Optima).

Διαθέτει ένα διακόπτη που επιτρέπει την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της ροής της πληροφορίας μέσω του μπρούτζινου ηλεκτροδίου τύπου “πλάκα”. Δεν υπάρχει έτσι η ανάγκη για αλλαγή καλωδίων. Το έκκριμα (πχ. αίμα) στερεώνεται στην ειδική υποδοχή από ακρυλικό υλικό.

Οι πληροφορίες τόσο από το κεντρικό καθώς και από το δεύτερο κανάλι (μόνο για τη συσκευή BICOM Optima) κατευθύνονται στο ηλεκτρόδιο του εξαρτήματος (πλάκα).

Η σταθερή βάση του εξαρτήματος διασφαλίζει τη διεξαγωγή ενός ολοκληρωμένου τεστ με ευκολία και χρηστικότητα.

Στη φωτογραφία το Βοηθητικό Εξάρτημα Διάγνωσης σε τεστ αίματος

2)Τριπλή Θήκη Δοχείων (BICOM Cup Board)
Ένα εξάρτημα με τρία δοχεία (εισόδου, εισόδου 2ου καναλιού κι εξόδου κεντρικού και 2ου καναλιού) τοποθητημένα σε σειρά. Είναι ένα είδος σταθμού για όλα τα δοχεία (input/ output/ channel 2), που εξασφαλίζει χώρο και δίνει μια πιο όμορφη και τακτοποιημένη εικόνα.
Τα δοχεία μπορούν να αφαιρεθούν ξεχωριστά, ενώ η ειδική κλίση των 40 μοιρών επιτρέπει τον εύκολο έλεγχο και την εύκολη αφαίρεση του περιεχομένου τους.
Η θήκη ενώνεται με τη συσκευή BICOM με ένα καλώδιο που βρίσκεται στη βάση των δοχείων.  Έτσι, αντί για τα 6 καλώδια που χρειάζονται για τη σύνδεση των δοχείων με τη συσκευή, τώρα χρειάζεται μόνο 1.

Η έξοδος τόσο του κεντρικού καναλιού όσο και του 2ου καναλιού (μόνο στο BICOM optima) είναι στο κόκκινο δοχείο. Χρησιμοποιώντας μόνο τα δοχεία της συσκευής, η έξοδος του δεύτερου καναλιού γίνεται μόνο μέσω του μαγνητικού τάπητα και της συσκευής φόρτισης των τσιπ!
Ειδικά πικτογράμματα πάνω από τα δοχεία συμβολίζουν τη λειτουργία του καθενός από αυτά.

3) Τάπητας Ενίσχυσης (BICOM Power Applicator)
Απόδοση του θεραπευτικού μαγνητικού σήματος με ακρίβεια και ενισχυμένη ένταση.
Ο Τάπητας Ενίσχυσης BICOM επιτρέπει τη θεραπεία μικρότερων επιφανειών. Χρησιμοποείται αντί του μαγνητικού τάπητα διαμόρφωσης.
Ενισχυμένη δράση χάρη στην γεωμετρική κατανομή των αγωγών, γεγονός που παίζει σημαντικό ρόλο στην αποτελεσματικότητα του. Ο τάπητας αυτός συγκρίνεται με το μαγνητικό ηλεκτρόδιο βάθους (“σφυρί”).

Επισπρόσθετα, ο Τάπητας Ενίσχυσης μπορεί να μεταβιβάσει τα σήματα DMI (δυναμικά μαγνητικά ερεθίσματα) και τα συμπλέγματα ουσιών.
Βελτιωμένη υψηλή αποτελεσματικότητα στη θεραπεία παθήσεων των αρθρώσεων.
Βολικό μέγεθος, χρήσιμο στη θεραπεία σε βρέφη. Διαθέτει λουράκι σταθεροποίησης.

Συμβουλή από την Sissi Karz:
Χρησιμοποιείτε τον Τάπητα Ενίσχυσης στη θεραπεία των διαταραχών του μεταβολισμού. Τοποθετήστε τον στην προβληματική περιοχή.

Comments are closed.