Επιτραπέζιο Bicom Optima

Λίγα λόγια για τις συσκευές BICOM 

Όλες οι συσκευές BICOM και τα αξεσουάρ τους κατασκευάζονται στη Γερμανία από την Regumed GmbH με προδιαγραφές ISO 9001. Είναι συμβατές με την οδηγία 93/42/EEC για ιατρικές συσκευές. Η πρωταρχική τους χρήση είναι η επανάκτηση των λειτουργιών αυτορύθμισης του οργανισμού μέσω της μείωσης των επιπτώσεων που έχουν οι διάφοροι εξωγενείς παράγοντες στο σώμα, μέσω της αποβολής τοξινών, τη μείωση του στρες και την τόνωση του ανοσοποιητικού. Είναι ιατρικές συσκευές που χρησιμοποιούνται από εκπαιδευμένους θεραπευτές και δεν αποτελούν καταναλωτικά προϊόντα-συσκευές.

Η εγγύηση ισχύει για 24 μήνες ενώ πιστοποιημένοι τεχνικοί στην Ελλάδα και την Κύπρο αναλαμβάνουν τον ετήσιο έλεγχο και καλιμπράρισμα της συσκευής. Οι συσκευές Optima και το εγχειρίδιο με τα προγράμματα διατίθονται και στα ελληνικά. Σε τακτά χρονικά διαστήματα πραγματοποιούνται σεμινάρια για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες στο ιατρικό κέντρο ΕΥΖΗΝ.

Σύνοψη 

Οι συσκευές BICOM Optima Plus έχουν 3 υπομοντέλα, ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε χρήστη. Όλες περιλαμβάνουν  θεραπευτικό τμήμα με το ειδικό φίλτρο διαχωρισμού των αρμονικών και δυσαρμονικών σημάτων, έξι τύπους θεραπείας (χρήση του σήματος) και διάφορες επιλογές χρήσης του εύρους συχνοτήτων.  Έχουν πάνω από 1500 θεραπευτικά προγράμματα στη μνήμη τους καθώς και 500 έτοιμους συνδυασμούς προγραμμάτων με εύκολη ανεύρεση και πλοήγηση (ανά κατηγορία, αλφαβητικά και αριθμητικά).

Το μηχάνημα BICOM Optima και Optima Plus

To BICOM Optima είναι η πιο εξελιγμένη τεχνολογικά συσκευή σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα. Με τη χρήση της οθόνης η εφαρμογή γίνεται πολύ πιο εύκολη, δείχνοντας που τοποθετούνται τα ηλεκτρόδια. Τα προγράμματα επιλέγονται με αριθμητικούς κωδικούς ενώ υπάρχει επίσης η δυνατότητα αναζήτησης και επιλογής των προγραμμάτων θεραπείας αλφαβητικά και ανά κατηγορία. Η συσκευή Optima μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε σύνδεση με υπολογιστή. Διαθέτει επιπρόσθετο τμήμα (δεύτερο κανάλι) για επιπλέον θεραπείες παράλληλα με το αρχικό κανάλι. Εκτός από το σταθερό εύρος συχνοτήτων 10Hz έως 150 KHz των παλιότερων μοντέλων, έχει προγράμματα που λειτουργούν στα  1 – 25Hz. Η συσκευή έχει δυνατότητα αναβάθμισης μέσω USB.

Η νέα συσκευή Optima PLUS έχει εύρος συχνοτήτων από 1 – 250.000 Hz.

bicomlabels

 1. Έγχρωμη οθόνη
 2. Εύρος συχνοτήτων
 3. Μπρούτζινο ηλεκτρόδιο χεριού
 4. Δοχείο εισόδου
 5. Κυψελωτό ηλεκτρόδιο
 6. Μαγνητικός τάπητας
 7. Δοχείο εξόδου
 1. Φόρτιση “τσιπ”
 2. Θεραπεία με κύματα Schumann
 3. Τμήμα εξέτασης με ηλεκτροβελονισμό
 4. Οθόνη μετρήσεων ηλεκτροβελονισμού
 5. Εκτυπωτής (προαιρετικός)
 6. Λογισμικό Multisoft Pilot (προαιρετικός)

Αξεσουάρ 

Το μηχάνημα BICOM Optima συνοδεύεται από ένα σύνολο εξαρτημάτων. Παρόλα αυτά οι θεραπευτές μπορεί να χρειαστούν επιπλέον αξεσουάρ και σετ διάγνωσης για ειδικές εφαρμογές. Επικοινωνήστε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες.

Αφήστε μια απάντηση