Ποιες οι διαφορές μεταξύ των συσκευών Bicom Optima Plus, Optima και 2000;

Ποιες οι διαφορές μεταξύ των συσκευών Bicom Optima Plus, Optima και Bicom 2000;

Η τεχνολογία Bicom Optima (επιτραπέζια και φορητή) είναι μεταγενέστερη του μοντέλου 2000 και, ως εκ τούτου, πιο εξελιγμένη.

Στις συσκευές Optima έχουν προστεθεί οι χαμηλές συχνότητες (από 1 Hz, με επιπλέον ψηφιακή ρύθμιση με δεκαδική ακρίβεια π.χ. 7,8 Hz). Στο φάσμα των χαμηλών συχνοτήτων υπάρχουν πάνω από 150 καινούρια προγράμματα, γεγονός που βοηθά στην ουσιαστικότερη αντιμετώπιση νοητικών μπλοκαρισμάτων, μπλοκαρισμάτων στο νευρικό και ορμονικό σύστημα, καθώς και στην καλύτερη αντιμετώπιση του πόνου.

Επιπλέον το Optima διαθέτει το λεγόμενο «2ο κανάλι», μέσα από το οποίο μπορούν να αποσταλούν στο σώμα του θεραπευόμενου ουσίες που βοηθούν στην σταθεροποίηση και ενίσχυση του θεραπευτικού αποτελέσματος. Μάλιστα υπάρχουν έτοιμοι προς χρήση περισσότεροι από 600 συνδυασμοί ουσιών, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε σε συνδυασμό με τα αποθηκευμένα θεραπευτικά προγράμματα του κεντρικού καναλιού είτε ανεξάρτητα ως μονοθεραπεία.

Η χρήση της συσκευής Bicom Optima κάνει τη θεραπεία γρηγορότερη και πιο αποτελεσματική, με λιγότερες επαναλήψεις και σε συντομότερο χρόνο εφαρμογής ανά συνεδρία.

Πρόσφατα η εταιρεία REGUMED παρουσίασε το νεότερο μοντέλο Optima PLUS. Επιπλέον των χαρακτηριστικών του προηγούμενου μοντέλου (Optima) διαθέτει ευρύτερο φάσμα συχνοτήτων έως 250 kHz, 180 νέα προγράμματα, επιπλέον εναλλάξ λειτουργία των DMI (δυναμικών πολλαπλών ερεθισμάτων), καθώς και οθόνες αφής.

 

Ποια η διαφορά Optima & Optima mobile;

Η συσκευή Optima Mobile είναι η φορητή έκδοση της τεχνολογίας Optima. Αυτό σημαίνει ότι η συσκευή έχει μικρότερη βάρος και είναι πιο εύκολη στη μεταφορά, λόγω μικρότερου μεγέθους, ενώ έχει ενσωματωμένα  τα επιπρόσθετα εξαρτήματα (δοχεία και συσκευή φόρτισης των τσιπ). Χρησιμοποιείται για επισκέψεις κατ’ οίκον, θεραπείες σε στάβλους και όπου ο χρήστης χρειάζεται να τη μεταφέρει συχνά (ακόμα και με αεροπλάνο).

Η συσκευή Optima Mobile βγαίνει σε μία μόνο έκδοση, με ηλεκτροβελονισμό.

Οι επιτραπέζιες συσκευές έχουν 5 διαφορετικές εκδοχές, τη Β21, τη Β22 με επιπλέον τμήμα διάγνωσης με ηλεκτροβελονισμό, τη Β23 με ηλεκτροβελονισμό και εκτυπωτή, τη Β24 με ηλεκτροβελονισμό και πομπό υπέρυθρων ακτινών (για ομαδικό τεστ φιαλιδίων ανά 10), τη Β25 με ηλεκτροβελονισμό, εκτυπωτή και πομπό υπέρυθρων ακτινών.

Αντίστοιχα, στο Optima PLUS υπάρχουν τα ακόλουθα μοντέλα: B32 με ηλεκτροβελονισμό, B34 με ηλεκτροβελονισμό και πομπό υπέρυθρων ακτινών, καθώς και το φορητό Optima PLUS mobile.

Comments are closed.