Φορητό Bicom Optima και Optima PLUS

BICOM Optima Mobile – Φορητό

Οι φορητές συσκευές BICOM Optima χρησιμοποιούνται από θεραπευτές που χρειάζονται να το μεταφέρουν (για κτηνιατρικές εφαρμογές, σε άλογα για παράδειγμα). Η χρήση σε άλογα είναι η κύρια χρήση τους, αφού η θεραπεία πρέπει να γίνεται σε στάβλους. Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για επισκέψεις σε σπίτι.

Φορητή συσκευή Optima plus

Η φορητή έκδοση ζυγίζει μόνο 7,5 κιλά, αντίθετα με τα 13 κιλά του επιτραπέζιου Optima. Συνοδεύεται από καροτσάκι μεταφοράς και δεύτερη θήκη αλουμινίου που χρησιμεύει για αποθήκευση των αξεσουάρ του. Έχει όλες τις επιλογές του επιτραπέζιου μοντέλου, διαθέτοντας ακόμα και τμήμα διάγνωσης με ηλεκτροβελονισμό. Επειδή δεν υπάρχει αρκετός χώρος για τον αναλογική μετρητή ηλεκτροβελονισμού, έχει αυτός αντικατασταθεί από μια οριζόντια ένδειξη των μετρήσεων στο πάνω μέρος της έγχρωμης LCD οθόνης.
Επιπλέον είναι δυνατή η σύνδεση της συσκευής με το ειδικό λογισμικό Pilot μέσω του οποίου μπορούν να εκτυπωθούν οι μετρήσεις ηλεκτροβελονισμού και λοιπές πληροφορίες σχετικά με τη διάγνωση και τη θεραπεία.

Πλεονέκτημα της φορητής συσκευής είναι τα ενσωματωμένα δοχεία καθώς και το ενσωματωμένο τμήμα φόρτισης “τσιπ” – μέσων αποθήκευσης του θεραπευτικού σήματος για επικόλληση στο σώμα του ασθενή.

Αφήστε μια απάντηση