Γιατί BICOM;

Τα πλεονεκτήματα της πιο αξιόπιστης μεθόδου βιοσυντονισμού:

  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: το BICOM Optima PLUS αποτελεί τη “ναυαρχίδα” της βιοφυσικής ρύθμισης και παρέμβασης τεχνολογικά και θεραπευτικά, αφού είναι ιατρική συσκευή γερμανικής τεχνολογίας με προδιαγραφές ISO 9001, ενσωματώνει την πολυετή εμπειρία θεραπευτών και εξελίσσεται σταθερά από το 1977, έχει δυνατότητα αναβάθμισης και η εγγύηση του ισχύει για 24 μήνες.
  • ΣΥΣΚΕΥΗ: αποτελεί συσκευή ΚΑΙ ενεργειακής εξέτασης (με ηλεκτροβελονισμό) ΚΑΙ εξισορρόπησης – σε αντίθεση με άλλες συσκευές, διατίθεται σε επιτραπέζια και φορητή εκδοχή ικανοποιώντας όλες τις ανάγκες των θεραπευτών, διαθέτει πάνω από 1500 έτοιμα και δοκιμασμένα θεραπευτικά προγράμματα και 600 έτοιμους συνδυασμούς αυτών, είναι ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση και στην εφαρμογή – μπορεί να γίνεται από βοηθητικό προσωπικό ή να χρησιμοποιηθεί για προσωπική χρήση.
  • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ: το BICOM διαθέτει ευρωπαϊκή πιστοποίηση με την οδηγία 93/42/EEC για ιατρικές συσκευές, πιστοποίηση CE, επιπλέον υποστηρίζεται από επιστημονικές μελέτες, η χρήση του έχει υψηλή αποτελεσματικότητα, χωρίς παρενέργειες.
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: η Bioanaplasis είναι από το 2002 και για 17 συνεχή έτη η αποκλειστική αντιπρόσωπος πώλησης των συσκευών BICOM σε Ελλάδα και Κύπρο, στην Ελλάδα παρέχεται συμβουλευτική υποστήριξη από γιατρούς, διεξάγονται σεμινάρια όλων των επιπέδων, υπάρχει πλήρης τεχνική υποστήριξη και εκτός εγγύησης. Επιπλέον διατίθεται εκτενής βιβλιογραφία και έντυπο υλικό από το ετήσιο συνέδριο που πραγματοποιείται στη Γερμανία.
  • Και φυσικά άριστη αναλογία τιμής-απόδοσης.

Επισκεφτείτε μας να το δείτε στην πράξη!

Comments are closed.